Ammattijärjestäjä Porvoossa ja muita marraskuun kuulumisia

29.11.2021

Marraskuuhun on mahtunut niin monta aurinkoista päivää, että viikot ovat menneet siivillä. Kuun viimeisellä viikolla ammattijärjestäjän työ vei minut ympäri Etelä-Suomea, ja autolla tuli huristeltua läpi mm.  Porvoo, Vihti, Helsinki ja Espoo.

Joulun odotus näkyy jo kodeissa ja joulusiivoukseen ja tavaroiden järjestämiseen on pyydetty minulta mukavasti apua. Voi miten ihania kohtaamisia onkaan mahtunut marraskuuhun. :) Vielä on muutama viikko joulukuuta jäljellä, ja järjestämisaikoja vapaana

Ammattijärjestäjä Porvoossa

Marraskuisena maanantaina ajelin aurinkoisessa pakkassäässä Porvooseen ja autoin järjestämään olohuonetta tulevia pikkujouluja varten ja vein karsittua tavaraa eteenpäin kierrätykseen. Kiitos kun sain käydä!

Samalla reissulla ehdin töiden jälkeen piipahtaa ensimmäistä kertaa ihanassa vintage-myymälässä aivan Porvoon keskustassa ja jokivarressa. Niinmua nimisestä vintage-myymälästä löysinkin itselleni täydellisen harmaan villakangastakin, aitoa kotimaista laatua 1960-luvulta! Sellaista olin etsinyt pitkään.

Jos takki on kestänyt jo yli 70 vuotta (!!!), kestää se käyttöä hyvin hoidettuna varmasti niin kauan kuin itse elän. Samaa ei voi nykyvaatteista sanoa.

Kodinhoitajana Vihdissä, Helsingissä ja Espoossa

Tiedätkö, kun joskus on tilanteita ja no, elämäntilanteita, joissa elämä tuntuu yhdeltä suurelta kotityöltä, joka ei koskaan lopu? Suurin osa varmasti tietää. Mutta tiesitkö, että siihenkin on olemassa apua? :) Minä, ammattijärjestäjä Sonja, teen myös toiveiden mukaista ja yksilöllistä kodinhoitoa Uudellamaalla!

Teen tällä hetkellä kuukausittain muutamalle vakioasiakkaalle kodinhoitoa, siivousta ja ruuanlaittoa eli kaikkea mitä kodissa milloinkin tarvitsee. Kodinhoitajan palveluni voi sisältää esimerkiksi lelujen keräämisen lattialta, pyykkien pesun koneessa, pyykkien ripustamisen käynnin lopuksi, imuroinnin, lattioiden pesun, keittiön tasojen järjestämisen ja pesun sekä esimerkiksi ruuanvalmistusta viikon tarpeisiin.

HUOM! Vuoden 2022 vakituiset kodinhoitajan käynnit varataan minulta nyt. Käynti voi olla 1-4 krt/kk sinulle sopivalla tiheydellä ja tuntimäärällä. Lue lisää...

Mainosähky, mustaviikko ja metsänkaipuu

Marraskuun lopulla ei kukaan voinut välttyä blackfridayn ja toisaalta Älä osta mitään- päivän täyttämistä julkaisuista.

Itse olen jo vuosia kuulunut ÄOM-leiriin, mutta en jaksanut tehdä siitä isompaa numeroa. Tänä vuonna marraskuun viimeinen perjantai oli minulle kuin mikä tahansa viikonpäivä.

Tällaista ajattelua huomaan yhä enemmän kaipaavani. Ettei jokaista sanomaansa asiaa tai somepostausta tarvitse kietoa jonkin suuremman asian ympärille tai kannanotoksi ajankohtaiseen aiheeseen.

Sitä mukaa kun mustanviikon mainosviestit kilahtelivat sähköpostilaatikkoon, tein taas karsimistyötä ja poistuin usealta sähköpostilistalta. Kiitos minulla on jo kaikkea.

Lisäksi yritin viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona päivänvalossa ja metsässä oman perheen kesken. Teimmepä ensimmäisen pidemmän metsäretkenkin Kirkkonummen Meikossa 2-vuotiaan kanssa. Pikkujalat vilistivät väsymättä varmasti yli 2 kilometriä, kantoreppu oli kuitenkin mukana varmuuden vuoksi. Tätä lisää! :)

Luonto hiljenee ja niin myös joulukuussa ammattijärjestäjä jää hetkeksi ansaitulle lomalle. Töitä teen normaalisti vielä 1.-23.12.2021. :)

Joulukuussa ammattijärjestäjän keikat jatkuvat minulla normaalisti 1.-23.12.2021. Tiedustelut sähköpostitse sonja.saloriutta(a)gmail.com tai yhteydenottolomakkeella

Joulukuulle on vielä muutama vapaa aika pääkaupunkiseudulla 8 tunnin supersiivousraivaukselle, johon kuuluu räätälöidysti siivousta ja järjestämistä toiveidesi mukaan. Siis siivouspalvelu, jota ennen sinun ei tarvitse siivota etukäteen, täydellistä! 8 tunnin siivouspaketin hinta on alk. 320€ /8h (sis.alv 24% voimassa uusille asiakkaille pääkaupunkiseudulla. Muista kotitalousvähennys 40%.) Kysy lisää!

Jotta ei menisi pelkäksi oman työn mainostamiseksi, niin lopuksi vielä kuva minusta hiihtelemässä jossain erämaassa. Jaoin kuvan pari vuotta sitten saatesanoilla "Cold never bothered me anyway!"

Toiveeni täksi jouluksi ja talveksi olisikin pakkasta ja lunta, ei tavaraa. <3

Mukavaa alkavaa joulukuuta,

Sonja

Tarvitsetko apua joulusiivouseen 1.-23.12.2021 ? 

Uusimmat kirjoitukset blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Marraskuuhun on mahtunut niin monta aurinkoista päivää, että viikot ovat menneet siivillä. Kuun viimeisellä viikolla ammattijärjestäjän työ vei minut ympäri Etelä-Suomea, ja autolla tuli huristeltua läpi mm. Porvoo, Vihti, Helsinki ja Espoo.

Aamupuurosta ja aamukahvista on jo kaksi tuntia, mutta tuntuu ettei päiväni lähde käyntiin. Istun työpöydän ääressä ja tuijotan läppärin näyttöä. Mielessäni risteilee tuhat aihetta, joista haluaisin kirjoittaa, mutten saa yhdestäkään ajatuksesta kiinni. Tuntuu, että tätä arkeni on koko ajan. Yhtä ajatuksien virtaa ja aikomista, mutta jokaisen...