MUUT PALVELUT

Etsitkö helpompaa arkea, kaipaatko enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi?

Ammattijärjestäjän palveluiden lisäksi tarjoan monenlaista apua kodin pieniin muutostöihin ja pintaremontteihin sekä ruuanlaittoapua, kierrätysapua ja opastusta kestävämpään arkeen.

Palveluni on saatavilla koko Uudellamaalla!

Emäntäpalvelu

Terveellinen ja maistuva ruoka on tärkeä osa arkea ja auttaa jaksamaan kiireen keskellä. Koen olevani unelmatyössäni, kun pääsen helpottamaan arjen sujuvuutta ja lisäämään hyvinvointia maistuvien ruokieni kautta!

2017 aloittanut emäntäpalvelu valmistaa toiveiden mukaiset arkiruuat koko perheelle ja sinulle jää aikaa nauttia yhdessäolosta ja sinulle tärkeistä asioista. Voiko olla mitään parempaa! Lue lisää...

Sieniopastukset syksylle 2023

Haluatko kerätä terveellistä ruokaa luonnosta ja oppia tuntemaan ruokasieniä? 

Opastetut sieniretket pienryhmille varattavissa elo-lokakuulle 2023! Lisätiedot omalle pienryhmälle räätälöidystä retkestä ja varaukset sähköpostitse sonja.saloriutta(a)gmail.com.

MITÄ TARJOAN SINULLE

KODIN JÄRJESTÄMINEN JA RAIVAUS

Yksiö, kaksio tai omakotitalo. Keittiö, eteinen, kirjahylly tai varasto, pienet ja suuret raivaukset. Olen apunasi.

Suuremmatkin raivaukset ja asunnon tyhjennykset onnistuvat. Kysy tarjous!

VALOKUVIEN JÄRJESTÄMINEN

Miten säilytät valokuvasi? Kaipaatko apua digitaalisten kuvien loogiseen tallettamiseen? Kuvien järjestäminen on mahdollista myös etänä, opastan sinut projektissasi alkuun ja saat vietyä sen myös loppuun!

VAATTEIDEN JÄRJESTÄMINEN

Vaatteet vievät kodin säilytystiloista paljon tilaa, onhan meillä neljä vuodenaikaa. Autan järjestämään pienet ja suuret vaatekaapit, vaatehuoneet ja jokapaikan kasat! Ja saat aikaan pysyvän järjestyksen.

PAPEREIDEN JÄRJESTÄMINEN

Missä säilytät kotisi tärkeät paperit ja todistukset? Tietävätkö myös muut perheessäsi niiden sijainnin? Autan sinua käymään läpi epäjärjestykseen päässeet paperipinot ja laittamaan tärkeimmät järjestykseen.

KEITTIÖN JÄRJESTÄMINEN

Astiat järjestykseen, kuiva-aineet siististi paikoilleen ja jääkaapin sisältö ojennukseen! Keittiössä vietämme arjessa paljon aikaa, joten sen toimivuus ja järjestys on tärkeää.

OPASTUSTA KESTÄVÄÄN ARKEEN

Haluatko ottaa pieniä askelia kohti kestävämpää elämää? Mietitään yhdessä, mitä se voisi sinulle tarkoittaa! Kerron mm. kodin kestotuotteista ja opastan niiden käyttöön sekä annan vinkkejä kemikaalittomaan siivoukseen.

PIENET PINTAREMONTIT

Uusi väri seiniin maalaamalla? Apua tapetointiin? Pienet pintaremontit ja tilojen ilmeen uudistaminen onnistuu minulta järjestelykäynnin lisäpalveluna erikseen sovittavana ajankohtana.

AJANHALLINTA

Kalenteri täynnä, arjen aikataulut takkuavat ja omien menojen lisäksi täytyy hallita koko perheen kalenteria. Kuulostaako tutulta? Autan sinua löytämään arkeen aikaa tärkeille asioille ja priorisoimaan myös omaan hyvinvointiisi.

ETÄPALVELUT

Lähes kaikki palveluni järjestämiseen liittyen onnistuvat myös etänä, ajasta ja paikasta riippumatta. Silloin kun sinulle sopii. Alkukartoitus ja konsultointi 30 min. on AINA maksuton, eikä sido palvelun ostoon.

KULJETAN KIERRÄTETTÄVÄT

tavarat asianmukaisesti sopimaamme lahjoituskohteeseen tai kierrätettäväksi. Isommissa palvelupaketeissa tämä on aina osa palvelua.

MITEN VOIN AUTTAA?

Kysy ammattijärjestäjän apua myös työpaikallesi tai kotitoimistoosi. Palvelupaketteja on aina mahdollista muokata sinulle sopivaksi.

Kesämökin raivaus myyntikuntoon ?

TOTEUTUNEITA TÖITÄNI

Keittiön raivaus ja pintaremontti

Keittiön remontti vanhassa hirsitalossa.

Tilaustyönä neulotut lapaset

Talvisesonkina minulta voi tilata käsityönä neulottuja tuotteita, kuten lapasia, pipoja ja huiveja.

Viikon ruuat perheellesi

Emäntäpalveluni on jo vuodesta 2017 valmistanut kymmenille asiakkaille toiveiden mukaista arkiruokaa, jopa viikoksi kerrallaan. Sinulle jää aikaa muuhun, ja saat maistuvaa ja terveellistä ruokaa koko perheelle!