EMÄNTÄPALVELU

Terveellinen, ravitseva ja maistuva kotiruoka on tärkeä osa arkea. Hyvä arkiruoka tukee hyvinvointiasi ja auttaa jaksamaan kiireen keskellä. Miltä tuntuisi tulla kotiin, jossa herkullinen tuoksu tervehtii ovella ja sinua odottaa toiveidesi mukaan valmistettu maistuva ruoka?

Miten toimii? 

Tulen sovittuna aikana kotiisi valmistamaan toivomiasi ruokia, kotikeittiöstäsi löytyvillä välineillä.

Yksi kotikäynti on tyypillisesti 3-4 tuntia ja siinä ajassa valmistuu 4 ruokalajia. Näistä riittää syötävää viikoksi, perheen koosta riippuen. Emäntäpalvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Sinun ei tarvitse olla paikalla käyntini aikana.

Ennen ensimmäistä kertaa voin käydä tarvittaessa tutustumassa kotiisi ja varsinkin lemmikkikodeissa myös eläinkavereihin. Tutustuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.

Emäntäpalveluni valmistaa ruuat koko perheelle. Myös kaupassakäynti puolestasi onnistuu!

Vegaaninen ja kasvisruoka sekä erityisruokavaliot ovat ydinosaamistani. Kaikki perinteisemmätkin kotiruuat, lastensuosikit sekä terveelliset arkiruuat toiveiden mukaan - kaikki onnistuu!

Lista esimerkkiruuista tulossa!

Puhtaat raaka-aineet, kotimaiset kasvikset ja juurekset sekä satokausiajattelu ovat minulle tärkeitä.

Omassa arjessani kasvatan kesäisin itse osan omista kasviksista ja yrteistä, säilön marjat talven varalle sekä omaan laajan ruokasienituntemuksen.

Jaan mielelläni vinkkejä näihin liittyen myös emäntäpalvelun asiakkaille, joten kysy rohkeasti lisää tai varaa vaikka oma opastettu sieniretki.


EMÄNTÄPALVELUN HINNASTO 2021

Tuntihintani on alkaen 43,50 €/h sis. alv 24 % (voimassa Uudellamaalla), kun varaat emäntäpalvelun säännöllisesti (1-4 krt/kk, 6-12kk ajaksi). Satunnaiset käynnit 49,50€/h. Minimiveloitus 2 tuntia.

Ruuanlaiton lisäksi onnistuvat myös muut kotityöt. Roskien vienti, pyykkihuolto, vaatteiden silitys, imurointi tai esimerkiksi vuodevaatteiden vaihto. Sovitaan yhdessä sinun arkeesi sopiva kokonaisuus.

Tekemästäni työstä saa 60 % kotitalousvähennyksen (vuonna 2022). 

Emäntäpalvelu on tilattavissa Uudellamaalla. Palvelu on toiminut vuodesta 2017 alkaen ja valmistanut ruokia kymmenille erilaisille perheille. 

Keväälle 2022 on tilaa uusille vakituisille asiakkaille, ota siis pian yhteyttä!


Kiinnostuitko emäntäpalvelusta ?