KOULUTETTU AMMATTIJÄRJESTÄJÄ


Taltutan kotisi tavarakaaoksen yhdessä sinun kanssasi ja autan luomaan selkeää ja toimivaa järjestystä arkeesi. Sinun tarinasi on minulle tärkeä, kun tavoitteena on juuri sinun näköinen koti.


Tuntuuko sinusta, että kodissasi on liikaa tavaraa, muttet tiedä mistä aloittaa? Olet aloittanut tavaroiden raivaamisen tai kodin järjestämisen itse jo lukuisia kertoja, mutta aina epäjärjestys palaa takaisin. Et löydä kaapeista etsimääsi, vaan turhaudut ja olet ehkä turvautunut hankkimaan uuden tavaran kadonneen tilalle. Kuulostaako tutulta?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, voin koulutettuna ammattijärjestäjänä auttaa sinua. Tiesitkö, että edellä kuvatut tilanteet ovat varsin yleisiä ja normaaleja suurimmassa osassa koteja. Et siis ole yksin! Autan sinua viemään kotisi järjestämisprojektin loppuun ja saat arkeesi enemmän aikaa sinulle tärkeisiin asioihin.

Tutustu rauhassa alla kuvattuhin palvelupaketteihin ja hinnastoon. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää.

Tehdään yhdessä sinun tavoitteisiin, budjettiin ja elämäntilanteeseen sopiva suunnitelma! HINNASTO KOTITALOUKSILLE 2023

Etäkonsultaatio (kesto 30 min)

Voinko ammattijärjestänä auttaa sinua? Voit varata minulta sähköpostitse etäkonsultaation, jossa katsomme tilanteesi ja päätämme jatkosta yhdessä. Saat arvion oman järjestämisprojektisi kestosta. Etäkonsultaatio kanssani ei sido sinua mihinkään ja on aina maksuton.

0 €

Tutustumiskäynti, kesto 1 tunti

Tulen kotiisi arvioimaan nykytilanteesi, teen sinulle suunnitelman järjestämisprojektista, sen etenemisestä ja toteutuksesta sekä annan arvion kokonaisuuteen kuluvasta ajasta.

Voit tutustumiskäynnin jälkeen päättää, haluatko toteuttaa suunnitelman omatoimisesti vai varaatko minulta järjestämiskäynnin.

Varatessasi vähintään 4 tuntia kestävän järjestämiskäynnin, ei tutustumiskäyntiä veloiteta (0€).

69 €

Järjestämispaketti, 4 tuntia

Esimerkkejä 4 tunnin aikana järjestettävistä kohteista: eteinen, keittiö, lastenhuone, vaatehuone, harrastusvälineet, papereiden tai valokuvien järjestäminen.

269 €

Järjestämispaketti, 6 tuntia

Esimerkkejä 6 tunnin aikana järjestettävistä kohteista: kellari-/vinttikomero (pieni), autotalli, pihavarasto, olohuone, työhuone, keittiö, kodin paperit (isompi määrä).

399 €

Järjestämispaketti, 10 tuntia

Ison varaston tai kodin useamman huoneen järjestäminen edullisemmalla tuntihinnalla! Varatessasi tämän paketin, se voidaan jakaa tarvittaessa 2-3 käyntikertaan. Suuremmissakin projekteissa löydän varmasti sinun budjettiisi sopivan ratkaisun.

649 €

Etänä tapahtuva järjestämisapu (alk. 1 tunti)

Asutko Uudenmaan ulkopuolella? Ei hätää! Autan sinua videoyhteyden välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Etäjärjestäminen sopii myös järjestyksen ylläpitoon kotikäynnin jälkeen. Etäapu varataan ja laskutetaan etukäteen. Ota yhteyttä sonja.saloriutta(a)gmail.com

55 €

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hintoihin sisältyy matkakulut pääkaupunkiseudulla ja osassa Uuttamaata, katso kartta tästä. Hintoihin ei lisätä ilta- tai viikonloppulisiä. Järjestämispalveluistani saa kotitalousvähennystä 60%. Vuonna 2023 maksimimäärä kotitalousvähennykselle on 2250 € henkilöltä, josta omavastuu 100 € henkilöltä. Hinnasto on voimassa viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta, vuoden jokaisena päivänä. Isompien raivaus- ja järjestelyurakoiden hinnat sovitaan erikseen, edullisemmalla tuntihinnalla. Palvelun tilaaminen on sitova. Sovittu käynti on peruttava kirjallisesti (sähköpostitse tai puhelimitse viestillä) 48h etukäteen, muutoin tilattu palvelu laskutetaan täysimääräisenä. Laskutus- ja peruutusehdot käydään läpi järjestämiskäynnistä sovittaessa.

ASIAKASPALAUTTEITA

"Tajusin järjestämisprojektin aikana, miten paljon tavaran säilyttämiseen liittyy kotoa opittua ja ihan uskomuksiakin. Sonja auttoi kyseenalaistamaan omaa suhdettani tavaroihin lempeästi ja ehdotti heti toimivia ratkaisuja. 

Parasta oli, kun sain vihdoin aloitettua järjestämisen ja pitkään kaapeissa pyörineet tavarat kierrätykseen."


Asiakas

yrittäjä, 39 v.

"Loistavaa palvelua ja rautaista ammattitaitoa, suosittelen! "


Asiakas

yksiö Espoossa

"Lasten tavaroiden ja vaatteiden läpikäyminen tuntui työläältä. Ihanaa kun Sonja tuli auttamaan lajittelussa ja helpottamaan turhista tavaroista ja esim. ylimääräisistä lapsen askarteluista luopumisessa. 

Aloittaminen tuntuu joskus vaikealta, kun pitäisi myös viedä tavaroita paljon eteenpäin ja kierrätykseen. Ihanaa, kun ammattijärjestäjä voi auttaa tavaroiden pois viennissä ja koti on aidosti siistimpi käynnin jälkeen."


Asiakas

äiti, lapset 3,5v & 6kk

Kuka olen? Lue tästä oma tarinani!