LÄHETÄ MINULLE VIESTI!

Hienoa, kun olet täällä! Voit lähettää minulle viestin ja kertoa omin sanoin, millaiseen tilanteeseen tarvitset ammattijärjestäjän apua. Mikä kodissasi ja arjessasi on toimimatonta? Mihin kaipaat muutosta? Onko sinulla tietty aikataulu järjestämiselle putkiremontin tai elämänmuutoksen takia? 

Ota yhteyttä tällä lomakkeella tai sähköpostitse, niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Tiesitkö? Voit varata minulta maksuttoman etäkonsultaation, joka ei sido sinua mihinkään. 30 minuutin puhelun tai videopuhelun aikana kartoitetaan järjestettävän kohteen nykytilanne ja teen sinulle ehdotuksen jatkosta.

Suosituin palvelupaketti on 4 tunnin järjestämisapu (249 euroa sis. alv 24 %). Omassa kodissasi, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien/isovanhempien kodissa teettämäsi työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Lisätietoja vero.fi.

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2250 euroa henkilöltä ja omavastuu 100 euroa vuodessa. Saat palvelustani laskun, jossa vähennykseen oikeuttavan työn osuus on eritelty asianmukaisesti. Kotitalousvähennys on 60% työn osuudesta.

Ota yhteyttä! 

Tehdään yhdessä kodistasi ihanin paikka.

Sonja Saloriutta
Koulutettu ammattijärjestäjä, yrittäjä

040 734 7396
(WhatsApp- tai tekstiviesti tavoittaa minut parhaiten. Asiakaskäyntien aikana pidän puhelimeni aina äänettömällä.)

sonja.saloriutta(ä)gmail.com
Varaa minulta maksuton 30 min. Zoom-etäkonsultaatio sähköpostitse tai kysy tarjous suuremmasta urakasta. Katso tarjoamani palvelupaketit täältä.

Löydät minut Instagramista: @sonjasaloriutta


Verkostoituminen, ammattiylpeys ja yrittäjäidentiteetti ovat minulle tärkeitä. 

Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n jäsen.

Pölyiset kaapit järjestykseen ja tilaa hengittää?