Ajankohtaista syyskuussa 2021

23.08.2021

Syyssade piiskaa ikkunoita ja pihlajanmarjat keinuvat pihapuun oksilla. Istun kotisohvalla aamukahvista nauttien, vaikka kello alkaa olla jo kymmenen.

Elokuu 2021 alkoi omalla kohdallani töihin paluun parissa hiljalleen. Tällainen hitailu ja töiden tekeminen omaan tahtiin on minulle yksinyrittäjänä mahdollista, mutta aiheuttaa ajoittain syyllisyyden tunteita. Sellainen se suorittajan mieli on ja meihin kaikkiin iskostettu ajatus ainoasta oikeasta työpäivästä, joka on kahdeksasta neljään... Itsellä se ei ole näin. Yksin tekemisessä on puolensa ja puolensa.

Mutta nyt katseet kohti syksyä! Haluankin jakaa muutamia ajankohtaisia kuulumisia syyskuulle 2021. :)

Arkea helpottava emäntäpalvelu

Aloitin 2017 yksinyrittäjänä ja pääpalveluksi muodostui nopeasti seuraava konsepti:

Tulen kotiisi kokkaamaan viikon ruuat, toivomistasi raaka-aineista ja erityisruokavaliot huomioiden. Erityisosaamistani ovat vegaaniset ja kasvisruokavalion arkiruoat, jotka maistuvat koko perheelle!

Syyskuusta 2021 alkaen kalenterissani on jälleen tilaa uusille vakioasiakkaille (1-4 krt /kk). Esimerkiksi perjantaisin voin tulla kotiisi 3-4 tunnin ajaksi, ja valmiit ruuat odottavat sinua ja perhettäsi kotona! Emäntäpalvelusta voi lukea lisää tästä.

Emäntäpalvelun ruuat valmistan sinun keittiössä, kotoasi löytyvillä välineillä. Kysy lisää, jos haluat tulla töistä kotiin valmiiseen pöytään tai nauttia etätyölounaaksi toiveidesi mukaan suunniteltua ja terveellistä ruokaa! Lähetä viesti

Miten voisit helpottaa omaa arkeasi heti tänään?

Ammattijärjestäjän palvelut Uudellamaalla

Eteinen kaaoksessa? Vaatekaappi täynnä, muttet silti löydä mitään sopivaa? Lastenhuoneen lattia ei ole näkynyt kuukausiin... Kodin näkymä hävettää, ahdistaa ja turhauttaa, etkä tiedä mistä lähteä liikkeelle raivaamisessa?

Ei hätää, tämä on yleisempää kuin uskotkaan. Se mikä voi erottaa sinut muista asian kanssa tuskailevista on se, että otat rohkeasti yhteyttä minuun ammattijärjestäjänä ja katsotaan yhdessä sinun aikatauluun, tavoitteisiin ja budjettiisi sopiva raivausapu paikalle.

Tulen kaikkialle Uudenmaan alueella ja syyskuusta 2021 alkaen on vielä hyvin tilaa kalenterissa! 

Ammattijärjestäjänä sinun tarinasi on minulle tärkeä. Mitä sinulle tarkoittaa toimiva koti ja toimiva arki? Mietitään yhdessä, minä tarjoan konkreettisia vaihtoehtoja selkeämpään arkeen.

Teen ammattijärjestäjänä asiakaskäyntejä yrittäjänä, päätyönäni. Arkipäivisin ja arki-iltaisin voimme sopia kotikäynnin joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Samalla päivälle sovin aina vain yhden järjestämiskäynnin. Lisätietoja palvelupaketeistani ja hinnaston 2021 löydät täältä.

BLOGI: 5 yleisintä tilannetta, joihin minulta kysytään ammattijärjestäjän apua!

Opastetut sieniretket syksyllä 2021

Haluaisitko oppia tuntemaan muitakin ruokasieniä kuin ehkä kantarellin ja suppilovahveron? Tai ehkä nekin on vielä tuntematta?

Olen opiskellut sienituntemusta yliopistossa osana biologian opintojani ja jatkanut omatoimista sienestysharrastusta ja kartuttanut tuntemustani jo yli 10 vuoden ajan.

Syksyllä 2021 järjestän pienryhmille opastetun sieniretken kiinnostuneiden toiveiden mukaan. Jos haluat kuulla sieniretkestä ensimmäisten joukossa, laita minulle sähköpostia sonja.saloriutta(ä)gmail.com. 

Lisää ajankohtaisia kuulumisiani voit seurata Instagramista! Linkin löydät tämän sivun alareunasta. :)

Mukavaa viikkoa sinulle,

Sonja